Войната за превзетата от ГЕРБ държава получава нов обрат! Източник

...
Войната за превзетата от ГЕРБ държава получава нов обрат! Източник
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Иван Гешев и Васил Божков с общ фронт срещу ГЕРБ – договорка връща Черепа като защитен свидетел?

Войната за превзетата от ГЕРБ страна получава нов поврат! Източник на Narod.bg твърди, че изявлението от през днешния ден на милиардера-беглец Васил Божков, че е подготвен да се върне у нас като предпазен очевидец на прокуратурата, надалеч не са хвърлени думи напразно.

Според слух от последните дни има загадка сделка сред прокурор №1 и рекетирания от шайката предприемач за неговото завръщане, с цел да роди общ фронт против мафията ГЕРБ.

„ Наглостта на (Бойко) Борисов отстъпи пред страха му. Има за какво да се опасява. Готов съм да се върна в България като предпазен очевидец “. Това разгласи във вторник хазартният необут на фона на почналата война сред основния прокурор Иван Гешев и водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Реклама

Съобщението на Божков, който се укрива в Дубай от три години насам откакто бе рекетиран за 60 млн. лв., е оферта, която може да трансформира живота на Бойко Борисов и кликата към него в същински пъкъл. Само преди ден предприемачът разгласява следното обръщение към основния прокурор: „ Понякога разкаялият се виновник може да бъде по-ценен от светец “, визирайки Гешев.

Ако прокуратурата се навие на договорката, присъдата на Бойко Борисов и престъпния му кръжец може да се счита за подписана, разяснява мълвата информаторът на Narod.bg.

При връщане на Васил Божков Narod.bg ще затвори кръга – ние първи съобщихме за бягството на предприемача от лапите на хунтата, в този момент първи публикуваме и разновидността за неговата реабилитация.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР