Войната навлезе в критична и опасна фаза. По-нататъшна ескалация е

...
Войната навлезе в критична и опасна фаза. По-нататъшна ескалация е
Коментари Харесай

Кирил Петков: Войната навлезе в критична и опасна фаза

Войната навлезе в сериозна и рискова фаза. По-нататъшна ескалация е безусловно неприемлива и целият свят би трябвало да се опълчи. Това написа съпредседателят на Продължаваме промяната и някогашен министър председател Кирил Петков във " Facebook ".

,,Решението на Кремъл за частична готовност и опасността за потребление на нуклеарни оръжия са неприемливи! Днес, в Деня на Независимостта на България, си припомняме, че всяка страна има право да следва своя личен път - без интервенция от други страни и непозната експанзия. В интерес на България и цяла Европа е имперските желания на Путин да спрат и войските му да изоставен окупираните територии'', добави той.

Русия би трябвало да се върне на масата за договаряния! Само по този начин може да се позволи сходна рецесия, с цел да се избегнат големите вреди и хиляди почтени жертви. Както е споделил Стамболов: " Съединението прави силата, а силата ражда независимостта ". Всички би трябвало да сме дружно против войната и експанзията, написа още Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР