Войната между феновете на Манчестър Юнайтед и собствениците на клуба

...
Войната между феновете на Манчестър Юнайтед и собствениците на клуба
Коментари Харесай

Войната между феновете на Манчестър Юнайтед и собствениците на клуба продължава

Войната сред почитателите на Манчестър Юнайтед и притежателите на клуба – американското семейство Глейзър, не стопира. След като не разрешиха срещата с Ливърпул за състезание да се състои, поради плевел митинг от 10 000 души, в този момент ентусиастите сложиха условия от четири точки и дадоха време за отговор до петък.

" Искаме да бъдем ясни, че никой не желае случилото се в неделя на " Олд Трафорд " да се трансформира в постоянно събитие. Ние сме футболни почитатели и желаеме да поддържаме нашия тим. Не желаеме да прекарваме почивните си дни, протестирайки отвън нашия стадион. Това, което се случи, беше кулминационна точка на 16 години, в които вашето семейство като притежател на клуба ни докара до задължения и замиране. Повече от всеки път се усещаме пренебрегнати. В тези 16 години нито един от членовете на фамилия Глейзър не благоволи да организира диалог с нас - тръста на последователите. Мнозинството от хилядите присъстващи на митинга показаха своя глас спокойно. Подкрепяме правото на почитателите да стачкуват в границите на закона и не оправдаваме актове на принуждение ", се чете в написаното от почитателите писмо.

" Никой от нас не желае това да продължава. Така че би трябвало да намерим метод да продължим напред и имаме проект с четири точки, с цел да се случи това:

1. Включете се и подкрепете инициираното от почитателите разглеждане на футбола от страна на държавното управление и го използвайте като опция за смяна на сегашната конструкция на благосъстоятелност в интерес на последователите.

2. Веднага назначете самостоятелни шефове в управлението, чиято единствена цел е да пазят ползите на клуба като футболен клуб, а не на акционерите.

3. Работете с тръста на последователите на Манчестър Юнайтед и почитателите като цяло, с цел да бъде внедрена акционерна скица, която е по-достъпна за всички и в която акционерите имат същите права за гласоподаване като тези, които имат във фамилия Глейзър. Ако има вкус измежду почитателите, би трябвало да приемете и да не оказвате опозиция на това делът на Глейзър в клуба да бъде понижен или напълно изкупен.

4. Съгласете се на съвещания с притежателите на сезонни билети за всички основни промени, засягащи бъдещето на нашия клуб, в това число и шампионатите, в които участваме. Изискваме отговор на проекта обществено и документално до петък. Това е единственият метод да преодолеем този проблем. Съветваме ви да го извършите! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР