Изборните трикове, създадени за телевизията, може да изглеждат смели, но

...
Изборните трикове, създадени за телевизията, може да изглеждат смели, но
Коментари Харесай

Все още остават въпроси относно коалиционното минало на сър Ед Дейви – докато бъдещето изглежда несигурно

Изборните трикове, основани за малкия екран, може да наподобяват смели, само че проектът на сър Ед е внимателен и еволюционен.

Нищо самоуверено за Брекзит, който беше подписът на акцията на партията през 2019 година Без рекламация, че сър Ед може да бъде министър-председател след изборите, както се преструваше Джо Суинсън през 2019 година - това е акция, ориентирана към места, които партията счита, че може да завоюва.

Вместо това имаме акция за утешение от партия, която изостави " еквидистанцията " - държейки лейбъристите и торите на сходно разстояние, което докара до пет години коалиция с торите до 2015 година - и ги трансформира в чисто анти-торийска мощ, по-в синхрон с пристрастеностите на доста деятели.

Последни избори: Министърът на торите се опълчва на изборите - и желае някогашен министър председател да взе участие в акцията

Сега партията може да е на път да учетвори местата си. Това може да я сложи на път да се върне като третата най-голяма партия в Камарата на общините, като си върне ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР