Война разтресе чалгата, след като клип на слабо известния певец

...
Война разтресе чалгата, след като клип на слабо известния певец
Коментари Харесай

Война в чалгата! Певец съди Люси Иларионов

Война разтресе чалгата, откакто клип на едва известния артист Меди бе свален от интернет, тъй като имал неуредени връзки с режисьора на филмчето Люси Иларионов. Става дума за песента „ Дивана “, която 26-годишният брюнет пусна при започване на лятото. Благодарение на парчето и видеото той получил доста добре платени задължения, само че по този начин и не се разплатил с Люси. Отказвал да го направи с месеци, а когато двамата говорили, се държал безочливо.



Затова Иларионов изискал премахването на клипа от всички платформи видеосподеляне и от ротация в телевизия „ Планета “. След като надписът за свалянето се появи на мястото на „ Диван”, Меди написа пост в обществените мрежи, в който отхвърли обвиняванията: „ Гледам да не обръщам внимание на клюки по мой адрес, само че няма по какъв начин да замълча, когато името ми се петни и то в скалъпени истории за пари. Всеки, който ме познава знае, че аз съм човек, който в никакъв случай и на никого не е дължал.

За лъжите, които Людмил Иларионов- Люси приказва по мой адрес, аз ще си потърся правата в съда, както и към всеки, който е тръгнал да написа клюки, без да си ревизира информацията. Абсурдно е да се твърди, че клипът ми е свален, тъй като дължа пари. Всеки един, който има видеото преди мен, а в тази ситуация той е режисьор и е обикновено да го има, може да го смъкна. Абсолютен опит за изнудване и търсене на популярност. Това очевидно си е негова процедура!

Обръщам се КЪМ КОЛЕГИТЕ... не правете същата неточност и не се доверявайте на този човек, да стои зад плановете ви. Ще си спестите непотребни главоболия! Искам да успокоя моите почитатели и да им кажа, че напълно скоро видеото ще бъде върнато и работим по въпроса. Всички права са си мои. Всичко е платено и е безочливо да се лъже по този метод.

Явно триумфът на песните ми е проблем за много хора, които се чудят по какъв метод да опетнят името ми.” Успехът на Меди обаче е много пресилен и по тази причина част от сътрудниците му подозират, че гой се пробва да употребява песента си, която към този момент се изтърка от осъществявания, за реклама. Свалянето на клипа, което не е много постоянно срещано у нас, кара всички в сектора да приказват за него и Иларионов, а и двамата сега имат потребност освен от пи ар, само че и от пари.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР