Война на високите цени обяви 100 Кила. Рапърът Явор Янакиев

...
Война на високите цени обяви 100 Кила. Рапърът Явор Янакиев
Коментари Харесай

100 Кила скочи на високите цени: Бойкот на стоките от първа необходимост!

Война на високите цени разгласи 100 Кила. Рапърът Явор Янакиев прикани за протест за интервал от три месеца на стоките от първа нужда с най-повишени цени. Неговият апел е съвсем римейк на заклинанието от началото на 90-те: " За Бога, братя, не купувайте ", отправено към българите от тогавашния министър председател Димитър Попов.

" Хора, каква е тази инфлация в България, какви са тези цени бе? Искам да кажа на българите, че в този момент е моментът да се обединим всички в едно, без значение дали имаме пари, или нямаме ", прикани Килата.

Рапърът предизвести бг паралиите, че в този момент може още да им е необятно към врата, само че когато редовите българи обеднеят напълно, " ще стартират да гледат " към техните пари. " Сега сега плащаме артикули на е..ти цените ", недоволства Янакиев.

100 Кила употребява присъединяване си в известно тв предаване, с цел да окуражи българските жители за техните благоприятни условия да трансформират обстановката в своя изгода.

" От нас зависи дали ще понижат цените. Спираме да използваме стоките, които са вдигнати най-вече, в интервал от три месеца. За да можем да ги притиснем да понижат цените. Моля ви, хора, би трябвало да се съберем и да мислим еднообразно като един народ! ", прикани още 100 Кила.

Топ рапърът съпостави цените в Германия с цените у нас и заключи, че потребителската кошница на немците побира доста повече от българската, тъй като те заплащат по-малко за продуктите от първа нужда. " А техните заплати са доста по-високи от нашите ", добави Янакиев. Изпълнителят назова настоящето състояние в България " неуместен миг ", който повече не трябва да се приема безучастно и с незаинтересованост.

За жал за момента никой от сътрудниците на артиста не го поддържа. В лицето на именитата актриса Анета Сотирова той даже откри собствен конкурент.

" Все още имам вяра, че има страна, която ще се намеси и ще контролира цените ", сподели за " България Днес " майката на певицата Белослава.

 Анета Сотирова чака държавния регулатор да избави ситуацията

Анета Сотирова чака държавния регулатор да избави ситуацията

" Не съм срещу соловите акции, само че разгадавам, че страната ще се намеси, с цел да отбрани своите данъкоплатци. Сега обаче надали ще поддържа този апел, тъй като през годините се нагледахме и наслушахме на какво ли не. Когато затваряха театри, от " Сълза и смях " обявихме протест. Навремето Дони и Момчил също подеха акция " Не на страха ", напомни Сотирова.

По думите на известната актриса всяко сходно начинание би трябвало първо да откри " точния си адрес ". За нея в тази ситуация това е държавният регулатор.

" Аз съм за протеста против несправедливостта, по този начин сме възпитавани още в фамилията, по този начин съм възпитала и щерка си. Всички сме гневни. Но отново наблягам, страната към момента съществува и тя неизбежно ще се намеси ", уверена е Анета Сотирова.

" Раздвоена съм. Много обичам Явор, той ми е огромен другар, само че все пак не знам на чия страна да застана ", сподели за вестника Тони Димитрова.

 Тони Димитрова е загрижена и за родните производители

Тони Димитрова е загрижена и за родните производители

Певицата показа, че към момента има опция да си купува всичко, само че в случай че примерът за стандарт се мери с хляба, неговата цена в действителност е висока.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР