Сагата между Диана Любенова и американския ѝ мъж Лес Уелдън

...
Сагата между Диана Любенова и американския ѝ мъж Лес Уелдън
Коментари Харесай

Любовна драма в живота на Диана Любенова: Водещата напусна мъжа си

Сагата сред Диана Любенова и американския ѝ мъж Лес Уелдън най-накрая завършила с дефинитивна разлъка. През последната една година двамата бяха в извънредно обтегнати връзки, а за краха на връзката им се говореше от много време. Според осведомени основател на раздялата била тв водещата, само че мъжът ѝ очаквал с неспокойствие това да се случи и си траел единствено от джентълменство и обич към общата им щерка.

Макар Диана да мълчи за трусовете в персоналния си живот, в известен американски уебсайт филмовият продуцент е обновил фамилния си статус и е вписал, че публично е самостоятелен, което удостоверява слуха за разпада на фамилията им. Освен това в последните няколко месеца Лес въобще не се вясвал в България, тъй като бил зает с промотирането на нова лента с присъединяване на Джерард Бътлър – негов персонален другар, с който съумя преди време да уреди изявление на жена си Диана. Любенова бе вдигнала високо летвата в „ Тази събота “ и „ Тази неделя “, разговаряйки с поредност от холивудски звезди, които внезапно престанаха да застават пред камерата ѝ, което също удостоверява, че с Лес, който в действителност ходатайстваше за интервютата, към този момент не са двойка.

От трите водещи на предаването единствено Жени Марчева към момента е щастливо омъжена за половинката си. Малко преди Диана и Мариана Векилска напусна брачна половинка си Симеон Колев, като сполучливо кри развода им в продължение на 2 години и половина. Въпреки че двете колежки се оказали необвързани и разочаровани от половинките си в еднакъв миг, общата им орис не съумяла да стопли връзките им, които скапаха при започване на лятото. Доскорошните първи приятелки към този момент си общували единствено по работа и даже по всемирски събития прекомерно явно избягвали компанията си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР