Volvo Trucks предлага няколко нови функции на кабината с нисък

...
Volvo Trucks предлага няколко нови функции на кабината с нисък
Коментари Харесай

Volvo FE с нови функции за трудни задачи в градска среда

Volvo Trucks предлага няколко нови функционалности на кабината с невисок вход за Volvo FE, създадени за сложни транспортни интервенции в градските региони, като покачва сигурността и продуктивността на водачите. Моделът към този момент се предлага и с мотори, задвижвани с газ за всички спецификации на Volvo FE. Кабината с невисок вход е изключително подобаваща при сметосъбиране, градска дистрибуция и транспорти на строителни материали в града. Ключово преимущество е ниската позиция на лидера, която усъвършенства видимостта във всички направления.

" Водачът вижда по-лесно какво се случва към камиона, както и пешеходците и велосипедистите, което е извънредно значимо за сигурността в интензивна градска среда. ", споделя Андерс Еденхолм, Мениджър Сегмент дистрибуция във Volvo Trucks.

Същевременно ниското входно ходило разрешава лидера да работи по-ефективно и в това време понижава риска от контузии в коленете и глезените.

" В градската дистрибуция лидерът постоянно кара и прави доставки самичък. Затова ниският вход е голямо ергономично преимущество, в случай че се качвате и излизате от кабината повече от 50 пъти дневно. Същевременно усъвършенстваната видимост покачва сигурността на уязвимите участници в пътното придвижване ", заключава Андерс Еденхолм.

 Volvo FE с нови функционалности за сложни задания в градска среда @@@

Новият вид има двигателен тунел вместо еднакъв под. Подобреният комфорт на пасажерите с помощта на седалка с въздушно окачване е наложително изискване за договаряне на публични услуги на някои пазари.

Volvo FE и Volvo FL към този момент се оферират с Adaptive Cruise Control и пригодим ограничител на скоростта. Функциите са предопределени да оказват помощ на лидера да поддържа дистанцията и скоростта. Така тези камиони са още по-подходящи за работа в града, като се грижат за хората и околната среда.

Volvo FE към този момент има варианти за силова линия, с цел да дава отговор на всяко условие за успеваемост и необятен набор от локални екологични правила и разпореждания. Дизеловите мотори са с от 250 до 350 к.с. и всички те могат да работят на биодизел, а версията от 320 к.с. също работи на 100% биодизел. Volvo FE CNG с задвижване с газ предлага ниски излъчвания и работи с биогаз и към този момент може да се комбинира с всички разновидности на кабината, в това число с невисок вход.
Факти за Volvo FE с невисок вход на кабината
Кабина: Кабина със седалки за до четири индивида или кабина, усъвършенствана за водача и един пасажер. Входна височина 530 мм, 440 мм с задействана функционалност за наклоняване (гуми 315 / 70R22.5).
Врати с 90 ° ъгъл на отваряне.
Конфигурации на осите: 4x2 или 6x2 с направляваща ос.
Двигатели: Volvo D8K Euro 6, 250, 280, 320 или 350 к.с., или Volvo G9K Euro 6, 320 к.с.
Трансмисия: Volvo I-Shift или напълно автоматизирана скоростна кутия Allison.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР