Volkswagen вече не очаква недостигът на чипове да приключи през

...
Volkswagen вече не очаква недостигът на чипове да приключи през
Коментари Харесай

Volkswagen очаква проблемите с чиповете да продължат по-дълго

Volkswagen към този момент не чака дефицитът на чипове да завърши през 2023 година и немският производител на коли се приготвя за „ новото обикновено “. А то е обвързвано с спирания на веригата за доставки, сподели Мурат Аксел, началник на доставките във Volkswagen, пред немския седмичник Automobilwoche.

Инвестициите в нов потенциал към този момент са напът, само че евентуално към момента ще има систематичен недостиг при полупроводниците до и в това число 2023 година “, сподели Аксел пред седмичника

Той добави, че „ това е систематичен проблем, който не може да бъде решен толкоз бързо “.

От друга страна, доставките на кабелни снопове, които бяха в дефицит след февруарската инвазия на Русия в Украйна, към този момент не са проблем.

Там още веднъж се работи устойчиво “, сподели той.

Аксел обаче предизвести, че „ това, което видяхме при веригите на доставки през последните две години, е новото обикновено “, добавяйки, че Volkswagen влага съществено в ранното разкриване на проблемите.

С новите геополитически проблеми, в случай че не друго, ще стане още по-сложно и предизвикателно “, добави Аксел.

Ако обявата ви е била забавна и потребна, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР