Волейболният отбор на Монтана записа втората си победа от началото

...
Волейболният отбор на Монтана записа втората си победа от началото
Коментари Харесай

Монтана обърна Добруджа за втората си победа в Суперлигата

Волейболният тим на Монтана записа втората си победа от началото на сезона в Суперлигата на България. Момчетата на треньора Даниел Пеев обърнаха и надвиха като посетители на Добруджа 07 (Добрич) с 3:2 (19:25, 25:11, 21:25, 25:22, 15:8) в последната среща от 4-ия кръг на шампионата, играна довечера в цялостната зала " Добротица ".

Така монтанчани са на 8-о място във краткотрайното класиране с 2 победи, 2 зауби и 5 точки. Добруджа е на 6-а позиция също с 2 триумфа и 2 провали, само че с 8 точки. В идващия 5-и кръг Монтана е хазаин на новака Дея спорт (Бургас), до момента в който добричлии ще гостуват на другия нов тим в елита Дунав (Русе).

Срещата стартира равностойно. Домакините от Добруджа натрупаха преднина в края на първия гейм и поведоха след безапелационното 25:19. Втората част мина напълно под диктовката на Монтана и разгромното 25:11 в тяхна изгода. До средата на третия гейм монтанчани имаха преднина, само че Добруджа съумя да изравни и още веднъж да поведе в геймовете след 25:21. Гостите от Монтана, обаче, не се предадоха и стигнаха до решетелен тайбрек след 25:22. Той стартира чудесно за играчите на Даниел Пеев, които дръпнаха с 6:2, а малко по-късно с 11:5, с цел да завоюват в последна сметка с 15:8 и 3:2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР