Волейболистките на ЦСКА надиграха като гости Перун (Варна) с 3:0

...
Волейболистките на ЦСКА надиграха като гости Перун (Варна) с 3:0
Коментари Харесай

Волейболистките на Перун с втора загуба в женското първенство

Волейболистките на ЦСКА надиграха като посетители Перун (Варна) с 3:0 (25:12, 25:21, 25:22) в мач от втория кръг на женското състезание на България, който се игра в залата на Първа езикова гимназия в града, оповестява BGvolleyball.com.

С това “червените “ записаха втора чиста победа в шампионата, откакто на старта надигаха Раковски (Димитровград) с 3:1 гейма. Така те оглавиха краткотрайното класиране с 6 точки, преди ииграването на другите мачове от кръга. Варненки записаха втора загуба

Двубоят бе първи на локална земя след спиране, в които нямаше женски тим във Варна. Домакинството притегли интереса на локалните ентусиасти и над 150 ентусиасти гледаха онлайн и подкрепяха волейболистките на Морската ни столица.

Представителките на ЦСКА преобладаваха напълно в първия гейм. Във втората част варненки се пробваха да дадат отпор, само че имаха непълен триумф. Едва в третата част  волейболистките на Перун демонстрираха повече благоприятни условия и бяха равностойни на гостенките, а по-късно поведоха с 21:17. ЦСКА обаче не позволи изненади, сподели повече класа и направи поврат, като затвори мача с чиста победа.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР