Волейболистите на Добруджа 07 бяха разочаровани от съдийството на мача

...
Волейболистите на Добруджа 07 бяха разочаровани от съдийството на мача
Коментари Харесай

Чернокожев след мача с Хебър: Съдиите са изключително слаби и лабилни

Волейболистите на Добруджа 07 бяха разочаровани от съдийството на мача Хебър – Добруджа 07. Мачът нощес в Пазарджик приключи 3:2 в интерес на водача в класирането.

За следващ път се увещавам, че съдиите в България са на трагично равнище. Заяви за радио „ Добруджа капитанът на отбора Велизар Чернокожев. Той е безапелационен, че не би трябвало да има мач без видео чек. Съдиите са извънредно слаби и лабилни. Те се въздействат от публиката, въздействат се и от управлението, уточни Чернокожев, като означи, че на трибуните е имало кметове, заместник-кметове, регионални шефове, архитекти и други значими хора от града. Съдиите рязаха и двата тима – както нас в доста значими моменти, по този начин и рязаха и тях, сподели Чернокожев. Според него на тези съдии би трябвало да им се забрани да свирят в Суперлигата, а детските шампионати.

Трябва да си извадим много поучения след днешния мач, сподели още капитанът на отбора. Относно идния мач в петък против Пирин (Разлог), Чернокожев сподели, че би трябвало да подобрят много неща. За него най-важното е тимът да победи, без значение дали това ще пристигна с красива игра.

Такъв мач сред първия и третия би трябвало да бъде предаван по малкия екран. Трябва да има и видео чалъндж. Надявам се за Купата и за плейофите това да е реалност, съобщи Александър Кордев. Той отхвърли да разяснява съдийството. Не желая да се конфронтирам с никого. Свирили са това, което са видели, сподели Кордев.

Снимка:dobrudjabg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР