Черно море се класира за Лигата на конференциите. Варненци спечелиха

...
Черно море се класира за Лигата на конференциите. Варненци спечелиха
Коментари Харесай

Черно море ще се опита да задържи всички играчи, които са с изтичащи договори

Черно море се класира за Лигата на конференциите. Варненци завоюваха второто място след победа над ЦСКА с 1:0 на " Васил Левски " кръг преди края. Още преди дуела обаче " моряците " са почнали работа по селекцията.

С триумфа стана ясно, че старши-треньорът Илиан Илиев остава отпред, като ще продължи да води и националния тим. Първата му работа е била дружно с управлението да задържи огромна част от настоящия състав.

" Тема Спорт " разбра, че неотдавна нов контракт е подписал централният бранител Влатко Дробаров. Северномакедонецът остава на " Тича " за още 2 години. Това е втори интервал за него при " моряците ". Той се завърна в Черно море през март предходната година и подписа до лятото на тази. Наскоро контрактът му е бил продължен. Заедно с Живко Атанасов двамата образуваха постоянен тандем в сърцето на ариергарда.
 Над Морето е единствено небето!
Над Морето е единствено небето!

Когато има обединяване и се работи вярно, има и огромни триумфи

Преговори за нов контракт се водят и с централния нападател Атанас Илиев. Неговият договор също е до края на тази акция. Засега таранът към момента не е споделил " да ". Той имал оферти и от чужбина. Възможно е обаче класирането за ЛК да го убеди да остане.

С изтичащ контракт е и другият централен нападател Исмаил Иса. За него се появиха информации, че може да премине в градския противник Спартак (Варна).

Ръководството на Черно море ще се опита да задържи съвсем всички с изтичащи контракти. Очаква се Илиан Илиев да притегли 3-4 попълнения, като приоритет са играчи от чужбина.

Със сигурност от " Тича " се потегля вратарят Иван Дюлгеров. Той е изискал по-високи условия, а и имал оферти от чужбина, където се чака да продължи кариерата си. Черно море към момента няма нов пазач. Опция за поста е някогашният национал Пламен Илиев.
 Ясни са евентуалните противници на Черно море в Европа
Ясни са евентуалните противници на Черно море в Европа

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР