Вокалните двубои в петия сезон на „Гласът на България“ приключиха

...
Вокалните двубои в петия сезон на „Гласът на България“ приключиха
Коментари Харесай

Поли Генова плаче заради рускините в „Гласът на България“

Вокалните дуели в петия сезон на „ Гласът на България “ завършиха със сълзите на Поли Генова. Треньорката не съумя да сдържи страстите си, защото й се наложи да избира коя от двете рускини в тима й да продължи напред - Анастасия Белявская или Анна Халембакова.

Двете изпълнителки направиха възторг по време на кастингите, а борбата сред тях беше една от най-очакваните, защото всички я определяха като титанична. Въпреки че нито една от тях не се показа на равнището от дебюта си на сцената в „ Гласът “, те въпреки всичко изправиха Поли Генова пред сложния избор коя е по-достойна да продължи.

Дилемата провокира сълзи у треньорката им, защото тя нямаше по какъв начин да задържи и двете. Затова поп звездата заложи на страстите си от кастингите, когато, осъществяването на Анастасия безусловно я разплака. Поли беше безапелационна, че по този начин й дава втори късмет, с цел да покаже на какво е способна по време на супер борбите.

Родната певица обаче изненада и Анна със сълзите, които проля за нея, откакто я лиши от опцията и отсега нататък да пее пред българските фенове. Тя й се извини, че няма по какъв начин да я избави от елиминации и я помоли да не се отхвърля.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР