Военните на Съединените щати се готвят да изстрелят своя секретен

...
Военните на Съединените щати се готвят да изстрелят своя секретен
Коментари Харесай

Тайният космически самолет X-37B се отправя обратно в орбита с помощта на SpaceX

Военните на Съединените щати се готвят да изстрелят своя конфиденциален галактически аероплан X-37B на седма задача в орбита.

Превозното средство без екипаж, което наподобява на дребна галактическа совалка, е планувано да излети в неделя от галактическия център Кенеди на НАСА във Флорида по време на 10-минутен прозорец за изстрелване, който стартира в 20:14 ч. Едноличен търговец. За първи път X-37B ще излезе в орбита върху тежка ракета SpaceX Falcon Heavy.

От дебюта си преди повече от десетилетие X-37B е източник на интриги в границите на галактическата общественост, най-много заради мистериозния темперамент на дейностите му в ниска околоземна орбита. Въпреки че не знаят същинската му цел или местонахождение, наблюдаващите на небето от време на време виждат и снимат галактическия аероплан в нощното небе благодарение на телескопи.

Космическите сили на Съединени американски щати нормално не разкриват класифицираните аспекти на X- 37B задачи. Поради това малко се знае за типовете действия, които роботизирано...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР