Военна техника от поделението във Враца ще помага при почистването

...
Военна техника от поделението във Враца ще помага при почистването
Коментари Харесай

Военна техника помага при почистването на снега от стадион Христо Ботев във Враца

Военна техника от поделението във Враца ще оказва помощ при почистването на снега от стадион " Христо Ботев ", с цел да може да се играе дуелът Ботев - Лудогорец, оповестиха от клуба. Условието да стане това обаче е да спре да вали, тъй като другояче е невероятно да се обезпечат естествени условия за игра. Домакините са създали организация, която включва още цялата школа, всички треньори, както и помощта на почитателите.

Срещата обаче може да и да не се организира на следващия ден, защото прогнозите са, че ще продължи да вали сняг. Делегатът на мача Деница Крумова изясни, че в случай че времето не разрешава мачът да се играе и на следващия ден, решението ще бъде взето от Спортно-техническата комисия на БФС.

" Ако снегът не спре, няма вид теренът да се почисти. За на следващия ден е направена организация и се надяваме да не вали. В противоположен случай СТК ще насрочи срещата в комфортно време и за двата тима ", изясни госпожа Крумова.

Главният арбитър Драгомир Драгатов акцентира, че здравето на футболистите е преди всичко и по тази причина е отсрочил мача.

" Условията не са естествени за игра, здравето на футболиситте е най-важно. Не беше мъчно да взема решението, тъй като снегът не спря да вали ", добави Драганов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР