Водим разговори за обединение на всички родолюбиви патриотични организации. Когато

...
Водим разговори за обединение на всички родолюбиви патриотични организации. Когато
Коментари Харесай

Джамбазки каза как ВМРО ще се яви на вота

„ Водим диалози за обединяване на всички родолюбиви патриотични организации. Когато има резултат от него – всички ще разберете. Без обединяване на патриотичните партии в Народното събрание доминира националното изменничество. Видяхте – Вътрешна македонска революционна организация липсваше от няколко Народното събрание - тези късите, срамните, и незабавно антибългарските сили се сплотиха и предадоха Македония ”.

Това сподели в студиото на " Твоят ден " по NOVA NEWS евродепутатът Ангел Джамбазки. Думите му визираха повдигането на ветото за начало на договаряния за присъединение на районен съд Македония към Европейски Съюз.
-->
„ Искаме връщане на ветото, тъй като в районен съд Македония атакуват хора с българско съзнание. Това опонира на полезностите на Европейски Съюз ”, сподели Джамбазки.

За новите наказания против български жители по втория лист „ Магнитски ” Джамбазки сподели, че по смисъла на българското право този документ не е юридически документ. „ Посочват се лица в България – не разясня дали са корумпирани или не, преди да бъдат наказани, когато им сложиш такава стигма, това значи гражданска гибел. Досега този термин го виждахме хипотетично, в този момент го виждаме и на процедура. Защо в листата не виждаме лица от ДСБ… ”, запита Джамбазки.

Той посочи подписания меморандум с Jamecorp, контрактувани количества газ на по-високи цени и заключи: „ Значи има добра корупция и неприятна корупция ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР