Водещото в позицията на Съюза на демократичните сили е икономиката.

...
Водещото в позицията на Съюза на демократичните сили е икономиката.
Коментари Харесай

Румен Христов: ГЕРБ са най-предвидимите и сигурни партньори

" Водещото в позицията на Съюза на демократичните сили е стопанската система ".

Това сподели за обзорното предаване „ Това е България " на Радио „ Фокус “ проф. Румен Христов, ръководител на Съюз на демократичните сили.

Той посочи, че жителите и компаниите са по-добри стопани на парите си в сравнение с страната. Затова визията на Съюз на демократичните сили за идващия 45-и парламент включва по-малко страна, по-ниски налози, по–високи приходи и пенсии.

„ Визията за идващия парламент се свежда главно до по-малко страна, по-ниски налози, по–високи приходи и пенсии. Много са нещата, свързани с стопанската система и е обикновено дясна групировка като Съюз на демократичните сили да натъртва на стопанската система. Ние желаеме интензивен стопански напредък “, безапелационен беше проф. Христов.

Силната страна съгласно него, основава условия за развиване на стопанската система, а не се намесва директно в нея. Идеята за необятно уравновесен бюджет и липса на бюджетни дефицити са приоритет за Съюз на демократичните сили като дясна групировка.

България не е подготвена за необятна коалиция, която да включи в едно десни и леви. В обединението ГЕРБ-СДС е открит точния баланс за десния гласоподавател, който да се припознае в политиките на обединението и да гласоподава, добави той. ГЕРБ са най-предвидимите и сигурни сътрудници за съставяне на бъдещо държавно управление, изясни проф. Христов, като не изключи и държавно управление на малцинството в 45-ия парламент.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР