ПИТСБЪРГ (AP) — Артър Смит влезе и седна с микрофон

...
ПИТСБЪРГ (AP) — Артър Смит влезе и седна с микрофон
Коментари Харесай

Четири месеца след като беше уволнен от Атланта, Артър Смит натиска бутона за нулиране в Питсбърг

ПИТСБЪРГ (AP) — Артър Смит влезе и седна с микрофон пред себе си и бейзболна шапка на Питсбърг Стийлърс, натегната крепко на главата му.

Четири месеца откакто беше уволнен в Атланта, Смит се завръща към своите корени на игра – и се надява да натисне бутона за рестартиране на кариерата си – като нападателен координатор в Питсбърг.

Смит направи малко, с цел да формулира по какъв начин тъкмо ще наподобява Стийлърс през есента. Като се има поради какво направи генералният управител на Питсбърг Омар Хан в първите два кръга на драфта на НФЛ, може би Смит не трябваше да го прави.

Кан избра нападателен мач Трой Фаутану с 20-ия общ избор в четвъртък. В петък той добави центъра Зак Фрейзър от Западна Вирджиния. Те ще се причислят към линия, която включва Бродерик Джоунс, селекция от първия кръг на Стийлърс преди година, и ветерани гардове Айзък Сеумало и Джеймс Даниелс.

За тим със съществени потребности от необятен ресивър и корнербек, тим доста в режим „ печели в този момент “ с Ръсел Уилсън, поемащ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР