Водачът в турската Сюпер лиг Истанбул Башакшехир привлече руския национал

...
Водачът в турската Сюпер лиг Истанбул Башакшехир привлече руския национал
Коментари Харесай

Руски национал подписа с лидера в Турция

Водачът в турската Сюпер лиг Истанбул Башакшехир притегли съветския национал Фьодор Кудряшов. 31-годишният бранител няма да коства нищо на новия си клуб, тъй като беше свободен сътрудник, откакто разтрогна контракта си с Рубин. Кудряшов парафира за 1,5 години, а заплатата му в Истанбул Башакшехир ще е 1 млн. евро годишно.

Зенит и Краснодар също се интересуваха от опитния защитник, само че той избра да продължи кариерата си в чужбина. Питерци пък реагираха стремително и се укрепиха с украинския национал Ярослав Ракицкий от Шахтьор (Донецк).

" Още откакто напуснах Ростов, си споделих, че би било забавно да поиграя отвън Русия. Исках да се опитвам в друго състезание, да опитам нещо ново и друго. Зенит? Имаше някакви диалози, само че нищо съответно ", разяснява Кудряшов.

ANTRENMAN GÜNLÜÜ | 1 ubat

https://t.co/dPyU8m1qmo pic.twitter.com/ZTCFMkpCAp
— stanbul Baakehir (@ibfk2014) 1 февруари 2019 година
Защитникът призна, че още не е изчистил финансовите си взаимоотношения с Рубин и има да получава няколко заплати от казанския клуб.

С Истанбул Башакшехир Кудряшов ще се бори за купата в Турция. Отборът е отпред в класирането с с задатък от 6 точки пред втория Галатасарай.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР