Внедряване на нови подходи, безпрецедентно национално и чуждестранно присъствие, иновации

...
Внедряване на нови подходи, безпрецедентно национално и чуждестранно присъствие, иновации
Коментари Харесай

КОД 25200: Бизнес изложенията, пред които граници няма

Внедряване на нови подходи, невиждано национално и задгранично наличие, нововъведения от целия свят, оптимални условия за бизнес договаряне, 5 тона шоколад и приятност за сетивата. В тази конюнктура се потопиха 25 200 гости и представителите на над 550 изложители от 6 до 9 ноември в София. Столицата се трансформира в бизнес сцена, на която в Интер Експо Център се организираха шестте интернационалните изложби, отдадени на хранително-вкусовата индустрия и ритейл бранша МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК, САЛОН НА ВИНОТО и #RETAIL SHOW .

„ Изключително с бизнес характера си и мащаби, това самобитно мултиизложение зае целия изложбен и конгресен потенциал на Интер Експо Център. В това число – шест изложбени и осем конгресни зали “, разясняват уредниците.
Изложители и гости от няколко континента
За основаването на бизнес атмосфера от интернационално равнище напъните си сплотиха над 550 изложители от няколко континента, представяйки продуктите на повече от 1200 компании. Сред самостоятелните задгранични изложители открихме участници от Австрия, Унгария, Полша, Финландия, Холандия, Румъния, Ливан, Гърция, Армения, Италия, Турция, Албания и други. С най-мащабните си до момента групови участия се включиха и Департаментът по земеделие към посолството на Съединени американски щати, както и Италия, Русия, Сърбия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР