Влязохме в управлението с обещанието за антикорупция, но тогава не

...
Влязохме в управлението с обещанието за антикорупция, но тогава не
Коментари Харесай

Кирил Петков: Борбата ни с корупцията продължава, това е голямата ни задача

Влязохме в ръководството с обещанието за антикорупция, само че тогава не си давахме сметка, че в корупцията влиза и непознатото въздействие на други страни като Русия. Едни и същи хора са подготвени да предадат националния си интерес по този начин, както и да подценен обстоятелството, че публичните запаси би трябвало да отиват при жителите. Ето за какво нашата огромна задача е да продължим борбата с корупцията. Това показа министър-председателят на конференция на Българо-американската стопанска камара, съобщи кореспондент на

Премиерът Петков акцентира, че в тази борба би трябвало да работим дружно.

Ако не си подаваме ръка в сложни моменти, борбата може да бъде изгубена, в случай че бъдем отцепени един от различен, уточни той.

 ,,Благодаря за поддръжката, която получихме, когато газа беше употребен като оръжие. Това бе решено като политически инструмент не за България, а за Европа. Ето за какво беше толкоз значимо в последните три седмици да покажем, че има диверсификация и че никой не може да извива ръцете на демократичния свят``, добави още Петков.

По думите му щом България сподели, че може да бъде самостоятелна от съветския газ, значи всяка друга страна може, стига да прояви воля и порив.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР