Влизането на Полша в съюз с Украйна и едновременното излизане

...
Влизането на Полша в съюз с Украйна и едновременното излизане
Коментари Харесай

Konserwatyzm: Полша ще загуби западните си земи в случай на съюз с Украйна

Влизането на Полша в съюз с Украйна и едновременното излизане от Европейския съюз под егидата на Англия ще разреши на Германия да повдигне въпроса за присвояването на някогашни немски земи, написа полското издание Konserwatyzm.

„ Един автограф върху документа за съюз с Украйна, една стъпка към британско-полско-украинския съюз – и те ще лишават от Полша всичко, което завладяхме през 1945 година или повече “, сподели създателят.

Според него стопански Полша към този момент е в областта на въздействие на Германия, само че до момента в който Варшава е в Европейски Съюз, Берлин не може да предприеме огромни ограничения. Сливане с Украйна, която в текста е наречена " американо-британска колония ", ще развърже ръцете на германците. Останалите райони на страната „ след време ще претърпят украинизация “.

„ Следващото делене на републиката е сюжет, който към този момент е в развой на осъществяване “, в умозаключение написа полският публицист.

По-рано ръководителят на Националната банка на страната Адам Глапински съобщи, че Германия желае " по един или различен метод да върне " някогашните земи в рамките на Полша, а по-късно да " подчини " пояса от страни сред Германия и Русия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР