Властите в Катар вероятно смятат да изгонят ръководството на палестинската

...
Властите в Катар вероятно смятат да изгонят ръководството на палестинската
Коментари Харесай

Катар гони Хамас?

" Властите в Катар евентуално считат да изгонят управлението на палестинската терористична организация Хамас от страната, това написа израелската медия нюзру, която се базира на саудитския вестник " Аш Шарк ал Аусат ".

" Според изданието от консервативната близкоизточна монархия водачът на Политическото бюро на екстремистката арабска формация Исмаил Хания (на снимката), който от 12 дни е в Анкара. По време на срещите си с турския президент Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва, външния министър Хакан Фидан и други публични лица Хания е почнал да сондира почвата за преместването на управлението на Хамас в Турция ", добави медията от Еврейската страна.

" Дипломат номер едно на Анкара през днешния ден съобщи: Република Турция няма да издава позволение за престояване на господин Исмаил Хания ", написа още нюзру.

" По-рано членът на Политическото бюро на Хамас Муса Абу Мазрук съобщи, че управлението на неговата организация може да се реалокира в Йордания, в случай че то бъде изгонено от Катар ", добави израелската медия.

" В отговор от външното министерство на Йордания обявиха, че няма да одобряват нито един член на Хамас на територията на страната ", добави изданието от Еврейската страна.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР