Нека да го кажа напълно ясно - колата на НСО

...
Нека да го кажа напълно ясно - колата на НСО
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Колата на НСО е карала с превишена скорост, защото така е наредил Кирил Петков

Нека да го кажа изцяло ясно - колата на НСО е карала с превишена скорост, тъй като по този начин е наредил Кирил Петков. Това написа във Facebook водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Шофьорите на Народното събрание, както и тези на НСО, са извънредно прецизни и виновни хора. Те са чудесно готови водачи и постоянно карат безусловно изрядно. Имат право обаче да нарушават разпоредбите на придвижване, защото колите им са със специфичен режим на придвижване. Това става единствено в два случая - когато има опасност за хората в колата или когато се закъснява за значимо събитие. В първият случай това е решение на водача, във втория - на возения от водача ", изяснява Костадинов.

Ето цялостния текст на изказването на водача на " Възраждане ":

ППДБ прекрачиха всевъзможни граници!

Миналата седмица детето на Божанков насмалко да убие друго дете. За този случай (слава Богу разминал се без жертви) на всеки простосмъртен до момента щеше да му се е стоварила на главата цялата репресивна машина на страната, и то с съображение! На Божанков му се размина изцяло! Въпросите какво тъкмо се е случило, дали в действителност дете е стреляло (или някой пийнал възрастен), отсъствал ли е в действителност Божанков и така нататък ще останат без отговор. Причината - намесен е народен представител от ППДБ, а той е над закона.

Вчера Кирил Петков се замеси в злополука, при която почина човек.Абстрахирам се от обстоятелството с какво морално право това лице към момента употребява защита от НСО, въпреки и законът да му дава официално съображение. От две години той не е мин.-председател и в никакъв случай повече няма да бъде - докога счита да употребява държавна защита?!?! Особено по време на предизборна акция?Нещо друго е доста по-важно в тази ситуация обаче. Очевидно е, че колата на НСО е карала с превишена скорост, само че въпросът е за какво? Сега ще ви отговоря.

Аз в никакъв случай не съм употребил коли на НСО. Като ръководител на парламентарна група имам право на кола от Народното събрание и водач, само че те се употребяват единствено до момента в който работи Народното събрание. От момента, в който то излиза във почивка поради изборите, колата влиза в парламентарния гараж и остава там до началото на работата на идващото Народно заседание. Така е редно, и по тази причина сега карам частен автомобил.

Редно е да се знае и друго. Шофьорите на Народното събрание, както и тези на НСО, са извънредно прецизни и виновни хора. Те са чудесно готови водачи и постоянно карат безусловно изрядно. Имат право обаче да нарушават разпоредбите на придвижване, защото колите им са със специфичен режим на придвижване. Това става единствено в два случая - когато има опасност за хората в колата или когато се закъснява за значимо събитие. В първият случай това е решение на водача, във втория - на возения от водача.

Нека да го кажа изцяло ясно - колата на НСО е карала с превишена скорост, тъй като по този начин е наредил Кирил Петков. Явно доста е бързал. Това е повода, тъй като другото събитие, опасност за живота на пасажерите в колата, не е било налице. Всеки, който е употребил парламентарни коли или такива на НСО знае, че при естествена обстановка водачите карат бързо единствено в случай че им се подреди от този, който возят!

 

Редно е Петков да поеме отговорността за взетото от него решение и да се отдръпна от предизборната конкуренция, паралелно с другия разпищолил се народен представител Божанков.

Вчера почина човек и още едно човешко създание се бори за живота си. Във всеки различен случай до момента причинителите на злополуката щяха да са задържани и арестувани. На Кирил Петков му се разминава. Защо?Ами тъй като е намесен народен представител от ППДБ, а той е над закона. Да не приказваме за нелепата, искрено психопатска реакция на Петков и Тицин (който се е возел с него в колата) след злополуката.

 

Единият приказва за неналичието на някакви принадлежности в пожарната кола, другият си прави фотоси пред колата, в която през това време умира човек и различен се бори за живота си. Повръща ми се....

Напълно съм наясно, че трагични произшествия се случват непрекъснато и ще не престават да се случват, въпреки и да не го поисквам никому. Публичните лица обаче не са като другите хора и имат доста по-голяма отговорност от останалите. Редно е Петков и Божанков да я поемат и да изоставен депутатските листи и предизборната конкуренция.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР