Как наистина виждаме интериорния дизайн? Къде изпитваме нови тенденции, външен

...
Как наистина виждаме интериорния дизайн? Къде изпитваме нови тенденции, външен
Коментари Харесай

Мебелите са звездата, тъй като декорът на дома взема пример от филма

Как в действителност виждаме интериорния дизайн? Къде изпитваме нови трендове, външен тип и трептения? Колко от нас в действителност прекарват времето си в първокласни шоуруми, посещават скандално стилните жилища на другари или са поканени на уикенди във величествени къщи или италиански дворци?

Е, добре, това е FT, тъй че може би някои от нас, само че бих предположил, че в по-голямата си част се сблъскваме с тези интериори, които ни въздействат най-вече - без значение дали умишлено или не - на кино или по малкия екран. Ние откриваме вътрешния дизайн посредством екрана.

В края на краищата, тези измислени интериори са толкоз деликатно подбрани, колкото всеки мебелен шоурум или професионално планиран пентхаус – тъй като те играят решаваща роля във образното описване на истории. Декорите построяват истории, както и физическите пространства и стаи разкриват аспекти на характера, преди този воин даже да се е появил на екрана. Картините, книгите, фотосите на стената, типът на бюрото или нещата, поста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР