През април общият обем на вноса и износа на Китай

...
През април общият обем на вноса и износа на Китай
Коментари Харесай

Министерството на търговията: Представянето на външната търговия през април отговаря на очакванията

През април общият размер на вноса и износа на Китай доближава 3,64 трилиона юана. Това е нарастване с 8% по отношение на същия интервал на предходната година и устойчиво повишение по отношение на данните за март. Вчера представителят на китайското Министерство на търговията Хъ Ядун съобщи, че като цяло представянето на външната търговия на Китай през април дава отговор на упованията.

Говорителят прибавя, че в това време не би трябвало да се пренебрегват съществуващите опасности и провокации. Това изключително важи за едностранчивостта и протекционизма на някои страни, чиито дейности съществено ще смутят световната верига за доставки. В изискванията на такава неустановеност и неустойчивост Китай ще предизвиква отварянето на високо ниво и интензивно ще развива нова динамичност във външната търговия. В същото време ще се оправи с компликациите на предприятията за външната търговия, като им помогне да понижат разноските и да покачат успеваемостта и интернационалната си конкурентоспособност.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед5792 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед54290Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед12079 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед54378 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед53337Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед78354„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед79287Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически изменничества  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразумение, предстоящит </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР