В свадата участвала и майката на куриера, а плевенчанинът размахвал

...
В свадата участвала и майката на куриера, а плевенчанинът размахвал
Коментари Харесай

Бой заради пратка пред офиса на куриерска фирма в Царево, има пострадал

В свадата взела участие и майката на куриера, а плевенчанинът размахвал заплашително дребна мотика

57-годишен мъж е откаран в болница със подозрения за спукан череп след скандал поради огромна пратка на паркинга на куриерска компания в Царево. 
Екшънът станал към 18 часа на 5 юни, малко по-късно в Районно ръководство - Царево е получено известие за сбиването на паркинга, ситуиран на царевската улица " Михаил Герджиков ". 
Установено е, че след сдърпване 22-годишният пощальон от Царево се сбил с 57-годишен плевенчанин - клиент. В свадата взела участие и майката на куриера, а плевенчанинът размахвал заплашително дребна мотика. 
В пика на абсурда всички участници - майката, синът и клиентът паднали на земята. 57-годишният мъж упорствал пакетът му, който бил с по-големи от допустимите размери, да бъде изпратен незабавно. Със подозрение за спукан череп мъжът е настанен за лекуване в болница " Сърце и мозък " - Бургас. Установени и разпитани са свидетел-очевидци на случая. Иззети са видеозаписи от записващите устройства в офиса на куриерската компания. Извършителят на действието е арестуван за период до 24 часа.
Работата по случая продължава.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР