За мене хората, които са с таланти извън кухнята, са

...
За мене хората, които са с таланти извън кухнята, са
Коментари Харесай

Бони: За мене хората, които са с таланти извън кухнята, са Китодар, Коцето и Тома

" За мене хората, които са с гении отвън кухнята, са Китодар, Коцето и Тома. За мене останалите не са гении. " Това съобщи фолкпевицата Бони пред " България Днес ", която беше на косъм да вземе купата звезден първенец на " Хелс китчън " тази година. Явно за Бони печелившата Алекс Гърдева не е толкоз надарена отвън кухнята. " Талант е с изключение на да можеш да готвиш, да можеш да разсмиваш, да можеш да пееш, да бъдеш същински, да даваш всичко, което можеш, на хората, а не да се възползваш от известния и надарения, с цел да блеснеш, с цел да получиш, с цел да победиш ", добави тя.

Фолкпевицата също разкри кой желае да завоюва огромната купа. " Моят любимец е Станислав, защото някак си ми стои с по-голяма тежест. Също бях и за Митко, само че за жал той отпадна преди финалите ", признава си ромската певица. В това риалити, когато видиш началник Ангелов, аз си представям какъв брой постоянен би трябвало да бъдеш. Ангелов ми е мярката. Той е най-високото равнище като експерт ", добавя Бони, която е доста респектирана от звездния началник. " Освен да видя кулинарните умения, би трябвало да видя тежестта на участниците ", показа за своите критерии за първенец на предаването.

Бони е удовлетворена, че се сближава с някои от участниците. " Познавах Тома, Китодар, Коцето Калки също, имахме доста занимателни моменти. Напълно непознати ми бяха останалите участници, защото 3 години не съм гледала телевизия. Радвам се, че се срещнах с Изи. Важно ми е да приказвам с хора като нея, тъй като е на годините на щерка ми ", споделя музикантката.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР