Мъж на 24 години е задържан за отглеждане на растения

...
Мъж на 24 години е задържан за отглеждане на растения
Коментари Харесай

Закопчаха млад мъж за отглеждане на растения от рода на конопа

Мъж на 24 години е арестуван за развъждане на растения от рода на конопа в парцел в град Крън, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора. Растенията са конфискувани. 

През вчерашния ден, след осъществени процесуално-следствени дейности в парцела, чиновници от Районното ръководство в Казанлък, са намерили и иззели 17 засети и отглеждани растения от рода на конопа, осем полиетиленови кофички с пръст със засети семена, както и уреди и препарати за парниково развъждане на растения. 

По случая е формирано досъдебно произвеждане, а мъжът е арестуван за период до 24 часа. 

Българска телеграфна агенция напомня, че в края на предишния месец съвсем 400 грама метамфетамин бяха открити и конфискувани в Казанлък, арестуван беше 49-годишен мъж. В края на март т.г. в Стара Загора беше формирано произвеждане за държане на опиати, към два-три кг марихуана и към 200 грама метамфетамин, а чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи откриха и иззеха 66 пакета марихуана с общо тегло към 70 кг от товарен автомобил на 210 километър на автомагистрала " Тракия ".

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР