ВизиткаПаскал Дойчев е строителен предприемач. Той е собственик на фитнеси

...
ВизиткаПаскал Дойчев е строителен предприемач. Той е собственик на фитнеси
Коментари Харесай

Всеки хотел от семейството на Pulse е насочен към активно почиващите и СПА туристите

Визитка Паскал Дойчев е строителен бизнесмен. Той е притежател на фитнеси Pulse и верига хотели в страната. Grand Hotel Therme в с.Баня, Разложко, е най-новата инвестиция в портфолиото на Pulse. Хотелът получи акт 16 и за последните си секции. Каква е равносметката от работата му до момента?
Равносметката е добра! През декември предходната година отворихме първата част на, след което поетапно започнахме да отваряме идващите секции, заведения за хранене, лаундж питейни заведения. Поехме избран риск, подбуден от размера на обекта, ситуиран на 70 дка терен, с неговите 19 къщи върху 30 000 кв.м застроена повърхност.

Клиентите видяха другия образ и оцениха мащаба и огромното усърдие в интериора, по тази причина и хотелът беше с доста висока претовареност.

Много оказа помощ решението, което взехме, да предложим All Inclusive от висок клас. С трите ресторанта - " Ол дей " - целодневен, главен, à la carte, и сладкарница. Този нов модел на обслужване навлиза сега във всички най-големи вериги хотели и се оказа доста сполучлив при нас.
Реклама Какъв е профилът на посетителите? От кои страни притегляте най-вече посетители?
- Ние непрекъснато следим тези параметри. Около 30% са наши клиенти от веригата Pulse в цялата страна, само че по-голямата част от посетителите са от София поради по-близкото разстояние. В останалия % е българският СПА клиент, който за нас е най-хубавият.

Към, който ще открием след месец и е предопределен за ски зоната, има несъмнено огромен интерес от румънския, гръцкия и македонския пазар.
Част от плана е и най-големият СПА център в България - Pulse Therme, за чието разкриване остават броени дни. Разкажете повече за тази идея и упованията ви?
- Това е план, който проектираме и осъществяваме към този момент 4 години. Той е по модела на най-големите СПА центрове в известните задгранични СПА курорти. Неговата цел е хората в региона след ски спускания да го посетят и да се отдадат на СПА процедури и релакс. Той е подобаващ и за тези, които не са дейни в планината. Много мощен интерес към него има и през лятото, когато регионът е цялостен с туристи, оценяващи хубостта на природата.

, ситуиран на терен от 10 декара, с съществена постройка на две равнища. През зимния сезон ще бъде наличен единствено за лица над 16 години. Разполага с всички типове уреди, с шест басейна вид джакузи, 5 външни акватонични басейна, два витамин бара, два ресторанта и доста релакс зони. Идеята е клиентът да прекара повече време в това в действителност друго място.
Реклама Колко са направените до момента вложения в плана?
- Първоначално придобихме 22 декара, след това взехме още няколко терена и две 35-годишни концесии, включващи стадиона пред хотела. Със завършването на СПА центъра инвестицията ще възлиза на над 65 милиона лв..
Със завършването на втората фаза от построяването му в Grand Hotel Therme към този момент работи и голям фитнес център Pulse. Какви са преимуществата на този фитнес център?
- Фитнесът е ориентиран както към нашите клиенти от клубовете ни от страната, по този начин и към останалите гости. Стартираме йога занимания, имаме квалифицирани треньори от Pulse и желаеме да наложим дейната отмора, тъй като считаме, че нейното огромно бъдеще следва.
Хотелът е част от марката Grand Hotel, който развива и няколко ваканционни дестинации. Какво отличава плановете, работещи под този бранд?
- Това, което отличава нашите 4 хотела от фамилията на Pulse, е, че всеки е ориентиран към интензивно почиващите и СПА туристите. " Гранд Хотел Свети Влас " да вземем за пример има фитнес, ситуиран на 3000 кв.м повърхност, СПА зона с акватоничен топъл басейн, разполага и с външен басейн, специфична йога тераса на първа линия на морския бряг. Също по този начин имаме и клиника за детокс, намаляване и ритрийти - Pulse Health Center, с обособен ресторант. Общото е, че всичките ни хотели са ориентирани в този сeгмент. СПА зоните са отпратка от Pulse клубовете, където натрупахме опит.
Като бизнес група търсите синергията сред спорта, хотелиерството и СПА туризма. Как се зароди концепцията и какъв е капацитетът за бъдещото развиване?
- Идеята се разпростра, откакто направихме първите два клуба Pulse и започнахме да организираме спортни уикенди в новооткрития ни тогава СПА хотел във Велинград. Преди години ние го продадохме, само че видяхме, че спортуващите хора, търсещи СПА възобновяване си, са общество, което нараства доста бързо и за нас това е бизнес опция. Така поетапно ремонтирахме съществуващите ни хотелски бази и ги проектирахме в нови хотели с огромни зали, с цел да развиваме този вид туризъм.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР