Vivacom обяви официалното ребрандиране на своята услуга за сателитна телевизия,

...
Vivacom обяви официалното ребрандиране на своята услуга за сателитна телевизия,
Коментари Харесай

Vivacom стартира ново портфолио от пакети за сателитна телевизия - EON SAT

Vivacom разгласи формалното ребрандиране на своята услуга за сателитна телевизия, която става EON SAT. С тази стъпка компанията сплотява всичките си телевизионни услуги под общия бранд EON, който към този момент се наложи като разпознаваема и желана ТВ платформа измежду клиентите на телекома. Освен новото име, лого, приемници и интерфейс, телекомът показва 3 нови телевизионни EON SAT пакета – EON SAT LIGHT, EON SAT FULL и EON SAT PREMIUM, които са на промоционална цена от 1 лев на месец надлежно за първите 2, 3 и 4 месеца.

С EON SAT клиентите на телекома към този момент ще могат да гледат на до 3 тв приемника по едно и също време и да избират всред 19 000 заглавия от EON Видеотека, налична през Smart TV Аpp и EON Mobile. Пакетът EON SAT PREMIUM е без аналог на пазара на сателитна телевизия у нас. Той се предлага с два EON SAT приемника и Smart TV App. Така потребителите могат да гледат над 155 канала, 20+ от които в HD качество, на три тв приемника по едно и също време, както и получават достъп до премиум телевизионно наличие – DiemaXtra, MAX Sport Plus, HBO, Cinemax, 7/8 TV. С включения Smart TV App и мобилното приложение клиентите на телекома в цялата страна към този момент могат да употребяват цялостните функционалности на новаторската ТВ платформа EON. Необходимо е единствено да са свързани с интернет, с цел да гледат богато ТВ наличие на всички места, когато и да е и на всяко устройство, да връщат до 7 дни обратно и да избират от над 19 000 филми и сериали в EON Видеотека.

„ Развълнувани сме, че точно в навечерието на най-празничните дни от годината представяме нашето ново портфолио за сателитна телевизия. Най-голямото преимущество на EONSATтелевизията е, че може да се употребява на практика във всяка точка на България. С лансирането на новите телевизионни пакети затвърждаваме позицията ни, че клиентите са абсолютният приоритет за нас и ние продължаваме да надграждаме продуктите и услугите ни в блян да предоставим най-качественото обслужване на телекомуникационния пазар в страната “, разяснява Любомир Малоселски, шеф „ Продукти и услуги “ във Vivacom.

Потребителите на Vivacom могат да се възползват и от атрактивни комбинации от сателитна телевизия EON SAT и домакински интернет с безграничен трафик със скорост до 10 Mbps. EON SAT LIGHT, EON SAT FULL и EON SAT PREMIUM в композиция с 4G интернет могат да бъдат декларирани за 1 лев на месец надлежно за първите 2, 3 и 4 месеца, като по-късно цените на пакетите стават 34.90 лева./месец, 38.90 лева./месец и 69.90 лева./месец.

Повече информация за новите EON SAT пакети от Vivacom можете да видите.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР