Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков заяви, че българският национален отбор

...
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков заяви, че българският национален отбор
Коментари Харесай

Лечков: Вижте Северна Македония, къде играят те, къде играят нашите момчета

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков съобщи, че българският народен тим с нищо не е отстъпвал на Финландия макар загубата с 1:2 в следващ мач от шампионата Лига на нациите. Той избегна въпроса за възможна треньорска промяна, заявявайки, че сходни решения не се вземат самосиндикално.

" Положителното е, че се даде опция на млади момчета. Не желая да разясня поста на народен селекционер. Аз не вземам такива решения самичък. Реално видяно Финландия с нищо не ни превъзхождаше. Бяхме равностойни, тъй че всичко оттова насетне е в ръцете на треньорите да покажат грешките на играчите ", стартира Лечков след мача.

" Казах преди 10 години, дано си забележим вътрешното състезание, да забележим мачовете сряда и събота, кои българи играят, вижте Северна Македония, къде играят те, къде играят нашите момчета. Винаги съм казвал, че нашите би трябвало да покажат най-хубавото от себе си. Прекалено може би доста сме се радвали, вдигнахме летвата, само че да не се връщаме толкоз обратно. Безкрайно ми е мъчително, би трябвало да имаме мощно вътрешно състезание. Все по-малко имат предпочитание младите за спорт, това е ситуацията, всички сме отговорни, дали аз, дали вие сте... Това е ", добави един от героите за България на Мондиал 1994 в Съединени американски щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР