Вицепремиерът Валери Симеонов подаде оставка по свое лично решение след

...
Вицепремиерът Валери Симеонов подаде оставка по свое лично решение след
Коментари Харесай

Валери Симеонов проговори за подадената оставка

Вицепремиерът Валери Симеонов подаде оставка по свое персонално решение след среща този следобяд с ПГ на Оперативна програма и с Красимир Каракачанов, както самичък изясни в своето изказване в Министерски съвет,  което Канал 3 излъчи онлайн. 

" Решението за оставката е персонално - става въпрос за медийна акция, която удря върху престижа на държавното управление ", съобщи вицепремиерът Валери Симеонов. По думите му тази акция удря върху престижа на държавното управление и се трансформира в спънка за естественото действие на ръководството. " Не става въпрос за моята персона, не става въпрос за партията, на която съм началник, а за ръководството на България “, сподели още той. 

" Благодаря за вниманието от ваша страна. Повиках ви, с цел да разглася пред вас моето персонално решение да подам оставка в качеството си на вицепремиер на Република България в съдружното ръководство на ГЕРБ и " Обединени патриоти “, добави той. 

" Причините са продължаващата медийна акция, изключително от последните два дни, в която като продължение на акцията, която беше извършена по отношение на мен, във връзка изказването ми за митингите пред Министерски съвет, се слага акцент не върху моята персона, а и върху народни представители от НФСБ “, добави той. 

Оставката на Симеонов идва след интензивни митинги на майките на деца с увреждания, които стачкуват в продължение на 26 следващи вечери, откакто вицепремиерът ги назова " кресливи дами с сякаш заболели деца ".

Негодуванието потегли от негово изявление пред телевизия СКАТ, че Законът за хората с увреждания е заченат в грях и майките на деца с увреждания са оказали напън, употребявайки децата си, с цел да реализиран материални цели.

" Тоя закон беше стартират като опит да се угоди на една група кресливи дами, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на зной и на дъжд тези сякаш заболели деца без грам майчинско възприятие, грижа за тях.

Просто ги използваха по най-безсъвестния метод като инструмент за реализиране на техните чисто материални цели. Затова споделям, че законопрое
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР