Вицепремиерът Валери Симеонов изрази във фейсбук смущението си, че България

...
Вицепремиерът Валери Симеонов изрази във фейсбук смущението си, че България
Коментари Харесай

Симеонов: Ангелкова е поискала 20 дка плаж да стане частен

Вицепремиерът Валери Симеонов изрази във фейсбук разстройването си, че България може да остане без плажове. Той разкри, че министърът на туризма Николина Ангелкова е поискала 20 дка плаж държавна благосъстоятелност да бъде прекатегоризиран като частна.

НА ЮЖНИЯ ПЛАЖ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ – НОВО 20.

По достоверна информация, Министърът на туризма е поискала документално от Министерството на районното развиване и благоустройството да извади 20 декара плаж от изключителна държавна благосъстоятелност и да бъде прекатегоризирана като частна. Така нормално се приготвя продажбата на държавни имоти.

Става дума за пясъчни терени към хотелите на Елена Иванова - шефка на “Съюза на притежателите на Слънчев бряг”, както и за асфалтирания път и паркинг до скандалния хотел „ Оазис “ на самия бряг на морето.

Миналата година подадох сигнал за противозаконните обекти пред хотелите на Иванова „ Амфора “ и „ Империал “, унищожили десетки декари златен песъчлив плаж: паркинги, спортни площадки, детски площадки, противозаконни заведения, пътища, огради, и други, които госпожата беше присвоила с пасивното подпомагане на държавните и общински органи.

В резултат от сигнала, обектите бяха отстранени, само че апетитите останаха.
Елена Иванова беше гневен покровител през 2017 година на шумните заведения в курорта и публикуваше несъгласувани с организацията си позиции в тяхна отбрана. Явно лоялността й следва да бъде осребрена.

Когато в Министерски съвет бъде импортирано това решение, ще стачкувам и ще гласоподавам срещу! Защото, както е тръгнало, ще останем без плажове – хотел „ Оазис “, хотел „ Дюн “, „ Какао Бийч “, Бургас – северен плаж, и доста други.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР