Вицепремиерът Красимир Каракачанов потвърди днес готовността си да напусне правителството,

...
Вицепремиерът Красимир Каракачанов потвърди днес готовността си да напусне правителството,
Коментари Харесай

Каракачанов за циганите: Крайно време е някой да хване бика за рогата

Вицепремиерът Красимир Каракачанов удостовери през днешния ден готовността си да напусне държавното управление, в случай че не се реши въпросът с ромите.,,Какъв е смисълът да стоиш в едно ръководство, в което подобен значим въпрос не се взема решение, попита той пред български публицисти в Брюксел, където взе участие в съвещанието на министрите на защитата от НАТО. Всяка страна от Европейски Съюз е намерила механизми, много по-строги от тези, които предлагам, да се управляват тези процеси``, добави той пред публицисти.

,,В някои държави директно се отнемат децата от семействата, ако семействата не се грижат - да ги изпращат редовно на училище и да ги възпитават. Дезинтеграцията сред част от това население застрашава България. Крайно време е някой да хване бика за рогата``, посочи вицепремиерът.
,,Концепцията е важна, защото повече не може да продължава така в България. Ако питате обикновен българин кои са трите най-големи въпроса за решаване, това ще бъде един от трите. Част от това население не желае да разбере, че освен права, има и задължения. Има роми съвсем нормални хора - живеят, спазват законите, работят, учат``, добави вицепремиерът,
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР