Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов записа нова славна страница

...
Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов записа нова славна страница
Коментари Харесай

Каракачанов показа среден пръст по телевизията

Вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов записа нова славна страница в политическата си кариера. Той сподели междинен пръст, до момента в който гостуваше в свързваната с Делян Пеевски телевизия Канал 3, с цел да изрази възмущението си от предварителното освобождение на Джок Полфрийман. Жестът му може да се види на 36-та минута от видеото:



Вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация разяснява в телевизионното предаване " Денят онлайн " от вторник (15 октомври), че продължава да го " озадачава държанието на някои съдии, в това число на шефа на съдиите Лозан Панов ".

" Не можеш да ми приказваш за правила и морал и да призоваваш съда по-бързо да реши случая и да го пуска. Това обикновено ли е? За какво правосъдие приказваме. Хелзинският комитет и Съюзът на съдиите играят комбина. Имаше ли мнение от заместник-шефа на пандиза, че лицето не се е поправило и не заслужава да бъде предварително освободен. И какво излезе един, гамен излезе и сподели междинен пръст и сподели това е привет за зам.-директора и го загатна по име ", възмути се Каракачанов.

Проявата на Каракачанов бе " уловена " и публикувана от към този момент някогашния шоумен Слави Трифонов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР