Висшето ръководство на Русия, по-специално министърът на външните работи Сергей

...
Висшето ръководство на Русия, по-специално министърът на външните работи Сергей
Коментари Харесай

Сергей Лавров е в тесен контакт с Армения и Азербайджан за Нагорни Карабах

Висшето управление на Русия, по-специално министърът на външните работи Сергей Лавров, е в стеснен контакт с сътрудниците от Армения и Азербайджан по обстановката в Нагорни Карабах. Това се споделя в изказване, публикувано в четвъртък от съветското външно министерство, предава.

Руското външно министерство също означи, че съветските миротворци поставят всички старания за стабилизиране на обстановката на място. " Активна работа с двете страни се прави по всички канали и на всички равнища, в това число висшето управление на страната. Руският външен министър Сергей Лавров е в стеснен контакт със своите азербайджански и арменски сътрудници ", показват още от министерството.

Както оповестиха от Министерството на защитата на Руската федерация, в зоната на отговорност на съветския мироопазващ контингент в Нагорни Карабах се вижда изостряне на ситуацията. Според министерството режимът на преустановяване на огъня е бил нарушен от въоръжените сили на Азербайджан в региона на височината Сарибаба. Командването на миротворците, взаимно с представители на азербайджанската и арменската страна, подхваща ограничения за стабилизиране на ситуацията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР