Високопоставен държавен чиновник от престижна институция бе арестуван след употреба

...
Високопоставен държавен чиновник от престижна институция бе арестуван след употреба
Коментари Харесай

Арестуваха държавен чиновник, карал надрусан

Високопоставен държавен служител от влиятелна институция бе задържан след приложимост на кокаин, до момента в който карал лъскавото си "Ауди " А8 в идеалния център на София. Това разкриха пред Блиц очевидци на конфузната обстановка, а информацията бе доказана и от проверяващи.

Служителят бил засечен от полицейски патрул от отдел Тежки пътно-транспорти катастрофи към столичния КАТ.

На униформените направило усещане, че водачът на немската лимузина криволичи рисково по пътя и на няколко пъти се разминал с злополука.

Полицаите спрели нарушителя и в началото го тествали с дрегер. Пробата се оказала негативна, последвал тест за приложимост на упойващи субстанции, който посочил, че лидерът кара с високо наличие на кокаин в кръвта.

Чиновникът се опитал да се измъкне от случая и посочил служебната си карта. С което, обаче си вкарал нечовечен автогол, тъй като чиновниците на отдел Тежки пътно-транспортни катастрофи не се впечатлили и го откарали в ареста.

През последните месеци зачестиха случаите на хванати с дрога водачи. Сред тях са общественици, синове и дъщери на баровци, разносвачи на пица, таксиметрови водачи и публицисти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР