Високи скорости, светкавични рефлекси и завидни умения, много екшън и

...
Високи скорости, светкавични рефлекси и завидни умения, много екшън и
Коментари Харесай

Дронове завладяват столицата в събота и неделя

Високи скорости, светкавични рефлекси и забележителни умения, доста екшън и страсти. Всичко това ще предложат топ-повелителите на дроновете тази събота и неделя. Те ще мерят сили в поредност в няколко шампионата, част от първото дрон-изложение на Балканите - INTER DRONE EXPO, „ превзело “ Интер Експо Център от 20 до 23 октомври. Така, че, в случай че технологиите са ви пристрастеност, нововъведенията са в кръвта ви, или желаете да заведете децата на забавно място, където може и да открият призванието си, съветваме – посетете ги.

Според спецификите на машините, са обособени три зони – ON ROAD, DRIFT и CRAWLERS, както и обстойно Дрон-трасе, с повърхност 1300 кв.м. Знаете ли, че България има мноого значимо място в дрон-картата на Европа? Защото е една от четирите страни, с помощта на напъните на Drone ARENA, в които се провеждат интернационалните квалификации, с помощта на извоювания статут към MultiGP – водещата верига от надпревари с летящи дронове в света. По трасетата ще прелетят дроновете на именити състезатели, измежду които водачи от четирите най-големи дрон клуба в България - DoneXtreme, Дрон Клуб Варна, Altair FPV и Дрон Клуб Пловдив. Ще станем очевидци на Международен дрон шампионат и Републикански шампионат.

Адреналин във въздуха, адреналин по пистите

С отварянето на ревюто в съботния 22 октомври, започва и дълго чаканото FVP дрон рейсинг – Международният дрон шампионат. Според разпоредбите стратират по два или три модела. Класирането е по най-вече направени обиколки за несъмнено време. Начисляват се наказателни точки за всяко пропуснато или неточно преодоляно затруднение. Участниците ще се впуснат и в Републикански шампионат на БФАМС за онроуд и офроуд автомодели 1:10. Той се организира разпоредбите на Българската федерация по автомобилни спортове (БФАМС). Какви са те, можем да разберем ето ТУК.

Шампионатите не престават и в неделя. Тогава ще разберем, кои са най-хубавите. Както прилича, първенецът ще получи и специфична премия. SAMSUNG Bulgaria обезпечава огромната премия за спечелилия в Международния дрон шампионат -монитора Odyssey G4.

Какво е смисъла на ревю - INTER DRONE EXPO

“Уверен съм, че INTER DRONE EXPO ще предизвика интереса на необятната публика, бизнеса, страната и администрацията към дроновете и внедряването им ”, бяха думите на президента Румен Радев, чийто приветствен адрес бе изчетен на сцената на Изложбена палата 2 в Интер Експо Център по време на откриването в четвъртък, 20 октомври. Държавният глава изрази убеденост, че ревюто ще се трансформира в традиция.

Николай Найденов, зам.-министър на превоза и известията поздрави уредниците за реализирането на ревюто. “Министерстрото на превоза и известията е приближен сътрудник на нововъведенията и бизнеса ”, сподели той. “INTER DRONE EXPO е изцяло нов план. Благодарим на сътрудниците си и на водещите участници, които извършиха изложбените площи ”, сподели от трибуната шефът на Интер Експо Център, Ивайло Иванов и изрази задоволството си и от богатата и многопосочна съпътстваща стратегия.

В края на словото си Ивайло Иванов предложения на сцената Стефания Арсова. Блогърката алегорично направи първия полет с дрон на ревюто, управлявайки машината със Samsung Galaxy Fold Z 4. След това Антон Пулийски, CEO & Community Manager на Drone ARENA, която е измежду главните сътрудници на ревю INTER DRONE EXPO и с чиито взаимни старания се провеждат доста от събитията. “Вярвам, че всичко това ще бъде единствено началото ”, показа той.

От сцената проф. Димо Зафиров, член на Института за Космически Изследвания и Технологии към Българска академия на науките, изрече насладата си от реализирането на INTER DRONE EXPO. И добави, че “в България в никакъв случай не е спирало производството на безпилотни летателни апарати ”. В формалното окриване се включи и Роберт Хачатрян, министър на високотехнологичната промишленост на Армения.

Всеки може закупи билет за визити онлайн, в уеб страницата www.interdroneexpo.bg както и на билетните каси на Интер Експо Център.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР