ВИП пътуване за двама до Дубай и посещение на известния

...
ВИП пътуване за двама до Дубай и посещение на известния
Коментари Харесай

Зрител ще спечели ВИП пътуване до Дубай

ВИП пътешестване за двама до Дубай и посещаване на известния шампионат Dubai Duty Free Tennis Championships 2018 е огромната премия, която могат да завоюват феновете на шампионата по тенис от сериите АТП 250 в София. Зрителите с билети могат да се включат в играта на промоционалния щанд на главния спонсор на надпреварата Dubai Duty Free във фензоната на зала „ Арена Армеец “.
Победителят ще получи два самолетни билета до Дубай, ваучери за извършване на покупки от Dubai Duty Free на стойност 300 евро, 2 VIP билета за 4 от дните на Dubai Duty Free Tennis Championships 2018 по желание и 4 нощувки в турнирния хотел. Печелившият ще бъде изтеглен в деня на финала – неделя, 11 февруари 2018 година
Късметлията има право да избере самичък дните за пътуването си до Дубай и тъкмо коя фаза от Dubai Duty Free Tennis Championships 2018 (19 февруари – 3 март) да следи. От 19 до 24 февруари са мачовете от главната скица на женската конкуренция, в която потвърдиха присъединяване Мария Шарапова, Елина Свитолина, Гарбине Мугуруса, Каролина Плишкова, Анджелик Кербер и други огромни имена от международния тенис. От 26 февруари до 3 март е конкуренцията от сериите АТП 500 при мъжете. Водач в схемата е българинът Григор Димитров. От топ 30 присъединяване са удостоверили още Лука Пуй, Роберто Баутиста Агут и Дамир Джумхур.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР