Винаги сме се възхищавали на перфектната визия на красивата Натали

...
Винаги сме се възхищавали на перфектната визия на красивата Натали
Коментари Харесай

Натали Портман дължи красотата си на веган диета

Винаги сме се възхищавали на съвършената визия на красивата Натали Портман. Оказва се, че тя се дължи напълно на метода й на хранене.

За разлика от множеството си колежки, които разчитат на скъпите процедури и козметика, чаровното миньонче залага на плодовете и зеленчуците. Натали признава, че също се е борила с проблеми с акнето, само че това към този момент е в предишното. “Откакто станах веган открих, че положението на кожата ми се усъвършенства в пъти, в сравнение с когато бях вегетарианец ” , сподели тя неотдавна пред сп. The Cut. “Изключих всички млечни артикули и яйцата – нещо, което в никакъв случай не бях пробвала преди. Това несъмнено беше изобретение. ”

 Натали Портман дължи хубостта си на веган диета

Докато Портман споделя, че всичко е самостоятелно и “всеки има друга сензитивност ”, множеството изследвания на учени в Харвард за отношението сред високо гликемични храни и млечни артикули по отношение на акнето поддържат нейния извод.

“Има редица изследвания, които демонстрират, че хората, които ядат ниско-гликемични храни – т.е. храни, които не предизвикват големи пикове в кръвната захар – могат да подобрят признаците на акне. ” Високо гликемичните храни са самун, сладкиши, безалкохолни питиета, до момента в който плодовете, нескорбялни зеленчуци, ядки, фасул и пълнозърнестите храни попадат в противоположния завършек на спектъра.

Що се отнася до млечните артикули, Американската академия по дерматология цитира изследвания, които свързват консумирането на млечни артикули с изблиците на акне. Затова специалистите поучават да заложите на обезмалени артикули като метод за лекуване на акне.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР