Ето къде се скри в деня за размисъл премиерът Димитър

...
Ето къде се скри в деня за размисъл премиерът Димитър
Коментари Харесай

Ето къде се скри в деня за размисъл Димитър Главчев

Ето къде се скри в деня за размисъл министър председателят Димитър Главчев. Преди малко министър-председателят на служебното държавно управление Димитър Главчев разгласява малко видео във Facebook.

Ако снимащия е самият Димитър Главчев, то видеото потвърждава, че е съумял да се скрие отчасти от жегата. И в случай че това е по този начин излиза наяве, че Главчев се намира в планина, откъдето се разкрива панорама към огромен град. Според осведомени евентуално министър-председателя Димитър Главчев е снимал от северните скатове на Витоша по посока София, само че не на огромна надморска височина.

Тъй като е ден за размисъл преди предварителните парламентарни и постоянните евроизбори, министър председателят Димитър Главчев не пропусна да призове съотечествениците си да излязат и да гласоподават на следващия ден. И написа две къси фрази:

Ето къде се скри в деня за размисъл Димитър Главчев (ВИДЕО) 08.06.24 17:42 Убийство с дървена вила и тухла потресе Стара Загора! 08.06.24 17:20 Украйна нападна Южна Русия в Северна Осетия! 08.06.24 16:53 Нешка Робева гръмна: „ Ще отида и ще гласоподавам против убийците… “ 08.06.24 16:30 Внимание! Много гореща вълна залива районен съд Македония и Гърция 08.06.24 16:16 „ Ден за размисъл. Да гласуваме, с цел да зависи от нас. “

П

Още вести четете в: България, Избори 2024 За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР