Винаги искаме да надникнем в луксозните домове на знаменитостите, а

...
Винаги искаме да надникнем в луксозните домове на знаменитостите, а
Коментари Харесай

Вижте дома, в който живееха Джони Деп и Амбър Хърд

Винаги желаеме да надникнем в първокласните домове на звездите, а в този момент имаме опцията да погледнем „ през прозореца “ на фамилната резиденция на най-известната сега някогашна двойка в света – Джони Деп и Амбър Хърд, написа БЛИЦ.

Американските медии неотдавна оповестиха, че мястото, което Деп и Хърд назоваха дом по време на 15-месечния си брак, към този момент е на пазара на недвижими парцели.

Луксозният мезонет се намира в центъра на Лос Анджелис, на върха на постройката Eastern Columbia и преди малко е продаден за 1,8 милиона $.
`Вижте

Джони купил общо пет жилището в това първокласно място, а след развода ги продал всички и в последна сметка спечелил 13 милиона $ от тях.

Този първокласен апартамент е двуетажна резиденция с повърхност от 1780 кв.м.

Състои се от една спалня, две тоалетни, тераса и плувен басейн, съкровен хол, ситуиран пред кухнята, и е заобиколен от изискани заведения за хранене и топ дизайнерски магазини.
`Вижте

Интериорът съчетава няколко стила, а резултатът е " уау "

Интериорът съчетава няколко стила, от които индустриалният е най-поразителен. Целият апартамент е изпълнен с неутрални цветове, които придават на дома повече пространство. Стените са боядисани в бяло, а в хола има доста светлина с помощта на огромните прозорци.

Индустриалният жанр в кухнята се състои от типичен жанр, който е присъщ за декорирането на пространствата с аксесоари като кожа и дърво. Освен металните кухненски детайли и дървената маса, в стаята има два дивана за отмора след хранене.
`Вижте

Двата етажа са свързани със стълба, а спалнята се намира на първия етаж. Стените също са бели, а монотонността е нарушена от индустриалните тухли, сложени на север до леглото.

Спалнята е композиция от дърво, метал и камък и е съвършен образец за страхотна реализация на промишлен жанр.

Банята е декорирана в полулуксозни тонове, където също са съчетани мраморни и дървени украшения.
`Вижте

Тази паметна постройка е превърната в жилищно пространство едвам през 2006 година, като бил построен басейн със солена вода на покрива, СПА център, фитнес студио, слънчева тераса и градина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР