Топ кулинарят носи документите си чанта на марката Луи Вюитон“ Факт

...
Топ кулинарят носи документите си чанта на марката Луи Вюитон“
Факт
Коментари Харесай

Шеф Манчев яхна лъскав „Мерцедес“ за 300 бона

Топ кулинарят носи документите си чанта на марката „ Луи Вюитон “

Факт е, че началник Манчев работи доста, тъй че е напълно закономерно да показва висок стандарт на живот. В последно време известният кулинар карпа мощен „ Мерцедес “ S класа, чиято пазарна цена приближава 300 бона.

 

През деня немското возило може да бъде видяно на паркинг в центъра на София, а когато началник Манчев се нуждае от превоз, праща някой от чиновниците си да му докара колата. Във вторник първокласното возило било придвижено до ресторанта му от гологлав мъж, след което му предал ключовете. Същият ден топ готвачът бил кокетен повърхностно елегантно – с дънки, бели кецове, сако и каскет на главата. Носел и чантичка за документи на „ Луи Вюитон “ на цена от към 2 000 лв..

 

Преди да се настани комфортно в лимузината си, Манчев прочел мейлите си и даже дал отговор на един от тях. От сериозното изражение на лицето му личало, че води делова преписка.

51-годишният кулинар изкарва парите си освен от Нова тв, а и от заведенията за хранене си в София и по морето. Освен това е притежател на автосервиз и компания за кухненско обзавеждане. От няколко години върти и просперираща софтуерна компания. IT сдружението му наскоро сключило контракт за 100 бона за картографирането и дигитализирането на гробищния парк в Банкя.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР