Вижте какво са ни подготвили звездите за тази седмица -

...
Вижте какво са ни подготвили звездите за тази седмица -
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всяка зодия

Вижте какво са ни подготвили звездите за тази седмица - от 17 до 23 юли.

Астро-аспекти

На 17 юли Меркурий квадрат Юпитер
На 17 юли Новолуние в Рак в 21:32ч
На 20 юли Слънце тригон Нептун
На 20 юли Марс съпротива Сатурн
На 22 юли Слънце съпротива Плутон
На 23 юли Венера излиза в назадничавост
На 23 юли Слънцето минава в Лъв

Луната през седмицата се движи през знаците – Рак, Лъв, Дева и Везни

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 18, 19, 21, 22 и 23 юли

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 18, 19, 20, 21 и 23 юли

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

18.07. 06:07 - 18.07. 07:41

20.07. 17:10 - 20.07. 20:14

23.07. 07:07 - 23.07. 08:55

Овен – Професионално ще се справите доста добре и това ще се отрази позитивно в дълготраен проект. Ще постигнете постоянен триумф и ще се погрижите за незавършените си задания. Вашите сътрудници ще ви поддържат и ще ви оказват помощ. Това е удобно време и за хора, занимаващи се с бизнес. Прегърнете своите упоритости, тъй като силата изпълва въздуха. Посрещнете всяко професионално предизвикателство с увереност. Бъдете положителни и се постарайте да оправите проблемите в връзките. Прекарвайте повече време с колегата си и обсъждайте общите си бъдещи проекти. Офис романтиката е вълнуващо нещо, само че обвързаните представители на знака би трябвало да я заобикалят.

Благоприятни дни – 18, 19, 20
Бъдете деликатни –17, 23

Телец – Може да си прекарате отлично тази седмица. Нещата наподобяват ужасно. Ще постигнете освен професионален триумф, само че и доста рационално ще се справите с персоналния си живот. Ще почувствате нов прилив на сили, който може да бъде както трогателен, по този начин и уморителен. Идеално време за наваксване на висящи или изоставащи въпроси на работното място, както и за незавършена работа. Погрижете се за физическото и психическото си здраве, като наблегнете на почивката, хидратацията и грижите за себе си. Не подценявайте колегата си и не позволявайте доверието сред вас да спадне.

Благоприятни дни – 17, 21, 22
Бъдете деликатни –18, 19, 20



Близнаци – Останете фокусирани върху работата си и изпълнявайте съзнателно дилемите си. Пренебрегването на професионалните ви отговорности може да не докара до мечтаните резултати. Не се стеснявайте да си поставяте дръзки цели. Вместо това се осмелете да предприемете дейности, с цел да ги превърнете в действителност. Въпреки дребните финансови проблеми, ще бъдете в добра позиция да вземате решения, свързани с пари. Важно е да се вслушвате в препоръките на другите и да ги вземете поради. Личният ви живот ще се усъвършенства и ще имате положителни взаимоотношения с членовете на фамилията си.

Благоприятни дни – 18, 19, 20
Бъдете деликатни –21, 22

Рак – Не се отхвърляйте, продължавайте да работите интензивно. Ще постигнете триумф и ще го поддържате с гения си и твърдоглав труд. Скоро ще видите позитивни промени, които могат да ви дадат вътрешно задоволство. Ако се чувствате несигурни за финансите си, помислете за търсене на професионален съвет, който да ви помогне да ви насочи в вярната посока. Ако сте необвързани, бъдете отворени за опциите за нови сантиментални връзки. Ако сте във връзка, използвайте този интервал, с цел да се свържете още веднъж с колегата си на по-дълбоко равнище. Споделете очакванията и фантазиите си и работете дружно, с цел да подкрепите взаимно задачите си.

Благоприятни дни – 21, 22
Бъдете деликатни – 17, 23

Лъв – Може да срещнете не едно предизвикателство, само че със мощната си увереност можете да постигнете и да се справите с всичко. Вашите сътрудници ще ви поддържат и това ще е гаранция, че всички задания ще бъдат изпълнени в точния момент. Вашата огнена сила може да ви докара до някои импулсивни решения, само че също по този начин е идеалното време да поемете опасности и да прегърнете смяната. Ще се деянията като естествени водачи и мотиватори за хората към вас, както на работа, по този начин и в персоналния живот. Може да поемате опасности и да преследвате задачите си, само че първо се уверете, че отделяте време да обмислите добре решенията си.

Благоприятни дни – 23
Бъдете деликатни –18, 19, 20

Дева – Това време ще бъде доста положително за вас. Не се тормозете да поемате предизвикателни задания и планове, защото Вселената е на ваша страна, с цел да ви помогне да съумеете. Не забравяйте да останете фокусирани, дисциплинирани и проведени в метода си, а триумфът безусловно ще последва. Ще постигнете задачите си и ще станете по-зрели и практични. Това ще ви даде увереността да се справяте със комплицирани проблеми в живота си и да намирате решения. Важно е да прекарвате качествено време със фамилията си. Те се нуждаят от вашите грижи и упътвания.

Благоприятни дни – 17
Бъдете деликатни – 21, 22

Везни – Ще си прекарате ужасно тази седмица. Вие освен ще можете да управлявате добре живота си, само че и ще намерите благополучие и мир. Ако вярвате в себе си, това ще бъде доста потребно за вас. Дотогава е значимо да останете положителни към живота и да имате смелостта и решимостта да вършиме верните неща. Професионални провокации ще срещнете, само че вашият триумф е в превъзмогването им. Препоръчително е да прекарвате повече време с другари отвън службата. Вселената е на ваша страна, подготвена да ви помогне да деянията желанията си.

Благоприятни дни – 18, 19, 20
Бъдете деликатни –17, 23

Скорпион – Тази седмица ще донесе обещаващи времена за вас, макар сложните професионалните провокации, които ще завършите сполучливо и в точния момент. Времето е положително за взимане на значими финансови решения. Ще можете да балансирате персоналния и професионалния живот. Този баланс ще има позитивен резултат, който ще донесе обилни промени. За благополучие любовните ви връзки ще останат постоянни през тези дни. Запазете успокоение във връзката си и не се хващайте за дреболии. Необвързаните представители на знака могат да се върнат към остаряла връзка.
Благоприятни дни – 17, 21, 22
Бъдете деликатни –18, 19, 20

Стрелец – Може да намерите доста способи да подобрите персоналния и професионалния си живот. Използвайте това време, с цел да завършите всичките си висящи задания си и след това да си починете. Ако не сте удовлетворени от актуалната си работа, това е добър миг да помислите за нови вероятности. Важно е обаче да сте наясно с наклонността си към импулсивност. Поемайте пресметнати опасности и се доверявайте на интуицията си. Чувствате се извънредно смели и буйни в любовния си живот, което може да значи да поемете водеща роля и да преследвате тези, от които се интересувате, или най-сетне да се решите и да споделите възприятията си.

Благоприятни дни – 18, 19, 20
Бъдете деликатни –21, 22


Козирог – Тази седмица ще бъде положително време за вас. Ще изпитате задоволство и ще намерите вярната посока в живота си. Бъдете проведени и управлявайте времето си дейно. Грижете се за здравето си и не подценявайте дребните здравословни проблеми. Във финансово отношение ще съумеете да запазите приемлива позиция. Някои възходи и падения на персоналния фронт не могат да бъдат изключени. Мнозина ще предпочетат да си вземат отпуска и да се отдадат на добра отмора.
Благоприятни дни – 21, 22
Бъдете деликатни – 17, 23

Водолей – Тази седмица звездите ви предизвикват да се отдръпнете и да преоцените целите си. Идните дни имат много капацитет за благополучие и триумф за мнозина от представителите на зодиакалния знак. Бъдете отворени и адаптивни, до момента в който изследвате нови пътища. Има много обещаващи благоприятни условия. Втурването обаче в нещо преждевременно може да докара до непредвидени провокации или пропуснати благоприятни условия. Настъпва интервал на позитивни трансформации и личностно израстване. Само в случай че пожелаете и положите малко старания, можете да подобрите сантименталния си живот. Може да създадете също нови връзки при обществено събиране.
Благоприятни дни – 23
Бъдете деликатни –18, 19, 20

Риби – Научете се да казвате „ не “ на спомагателни задължения, които не са в сходство с главните ви полезности. За вас е от решаващо значение да деянията самообладание и да избягвате да бързате в нови инициативи. Въпреки че опциите могат да се появят сами, значимо е деликатно да оцените всяка, преди да вземете решения. Ще има доста позитивни аспекти, върху които да се концентрирайте през тези дни. Семейните ви връзки са отлични и процъфтяващи, до момента в който поемате отговорност за нещата. Втори късмет може да внесе нова романтика в живота ви.

Благоприятни дни – 17
Бъдете деликатни – 21, 22
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР