Вие сте това, което ядете. Многобройни научни изследвания показват, че

...
Вие сте това, което ядете. Многобройни научни изследвания показват, че
Коментари Харесай

Любимият ви десерт издава характера ви

Вие сте това, което ядете. Многобройни научни проучвания демонстрират, че има огромна връзка сред обичаната ви храна и избрани черти от характера ви. Кажете кой е обичаният ви десерт и ще разкрием какъв човек сте.

Шоколадова торта
Вие сте буйни по природа, амбициозни и упорити. Поставяте си високи цели и вършиме всичко допустимо да ги постигнете.
Пандишпанова (ангелска) торта
Вие сте нежни, благи и любвеобилни, същински ангел, както допуска и самото име на десерта. 
Сладолед
Обичате разнообразието, многоцветието в живота и заниманията. За вас десертът е просто един прелестен свършек на яденето.
Морковена торта
Вие сте чудати, изобретателни и занимателни. Имате гения внимателно да решавате всевъзможни проблеми.
Брауни
Вие сте рисковани и положителни по душа. С подготвеност прескачате идващото затруднение или изкачвате следващата планина.
Глазура с ягоди
 Уникално вкусни остарели български десерти, които сме не запомнили с годините Уникално вкусни остарели български десерти, които сме не запомнили с годините
Десертите от край време са почитани. Макар преди няколко десетилетия хората да не са имали толкоз богат избор, те не са пропущали въз...
Вие сте същински романтици, умеете да се радвате на мига и дребните неща, от които създавате мемоари с обичаните си хора. 
Ябълков къс
Вие сте традиционалисти и консервативни. Държите на фамилията, децата, приятелите и обичайните полезности.
Крем брюле
Вие сте изискани, с съвършен външен тип и жанр. Дълбоко в себе си обичате спокойствието, хармонията и чистите и безконфликтни връзки.
 Рецепта за торта парфе с ананас - вкусотия до шия Рецепта за торта парфе с ананас - вкусотия до шия
Както споделя мама: " Готвя, само че в никакъв случай за мен самата. Обожавам да сготвям, с цел да развеселявам моята " мъжка фамилия ". Щастлива съм, когато виждам...
Бисквитки с късчета шоколад
Вие сте дете по душа, чисти по природа и с носталгия си спомняте са обичаните ви неща и хора от детството.

Желирани бонбони
Вие сте грижовни и деликатни. Мразите споровете и желаете да живеете в естетика. Спокойни сте и мъчно нещо ще ви изкара от равновесие. Перфектни сте за фамилен живот.
Тирамису
Олицетворение сте на пристрастеността. Искате всичко и го желаете в този момент. Не се притеснявате да покажете страсти, стремежи, хвърляте се бързо във връзки и инициативи.
 Бърз и елементарен десерт за 10 минути: Чийзкейк в чашка Бърз и елементарен десерт за 10 минути: Чийзкейк в чашка
Забравихте за десерта, а гостите ви ще дойдат всеки миг? Хапва ви се нещо толкоз изкусително като чийзкейк, само че не ви се прави ц...
Еклер
Вие сте съдбовната жена/фаталния мъж. Умеете да съблазнявате противоположния пол и желаете всички да обръщат взор след вас.
Баклава
Вие сте традиционалисти и спазвате разпоредбите, само че надълбоко в себе си мечтаете да излезете от коловоза и експерементирате. Умеете да се раздавате за хора, които са значими за вас. Допуснете ли някого до себе си, той ще опознае пристрастеността и топлината ви и в никакъв случай няма да изостави компанията ви.
Френски макарони
Вие сте въплъщение на класата и стила. Обичате красивите облекла, изящните елементи, марковите аксесоари. Перфекционисти сте и желаете всичко, което вършиме, да е напълно.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР