Вие сте образован, градски, демократично-мислещ човек с проевропейски възгледи. Какво

...
Вие сте образован, градски, демократично-мислещ човек с проевропейски възгледи. Какво
Коментари Харесай

Първо ви сложиха под юмрука, а сега ще ви “оженят” за ГЕРБ

Вие сте просветен, градски, демократично-мислещ човек с проевропейски възгледи. Какво ви предизвикаха личните ви водачи, партии и медии единствено за 3 години.2020: Първо ви накараха да излезете под юмрука на Радев, да коленичите пред президентството и да се излагате с всичките клоуни по жълтите павета - Хаджигенов, Мая, Минеков... 

" То е за положително ", ви споделяха в " Капитал ", " по този начин борим статуквото! "
-->
2021: После ви докараха до урните да пуснете за Радев. Същият, който върви от години на бент. " Копринка " и ви сподели в прав текст тъкмо чий е Крим. Ама... " То е за положително, по този начин борим статуквото! "

2022: После ви накараха да преглътнете кабинет с комунистите, с Корнелия вицепремиер, с вътрешен министър - аления сатрап на Българска комунистическа партия и милионер от заплата в службите Рашков. Кабинет, който намерено плю на вашия идол Костов и цялото му завещание във фискалната политика на страната.

Ама " То е за положително, по този начин борим статуквото! "

Лятото на 2022 ви извадиха на жълтите павета по команда, да опявате свалянето на същия този кабинет, да се прегръщате с Нинова и Рашков под " коня ", да роните сълзи за свалените от власт вам сякаш по този начин омразни " комунисти " и " русофили ". " То е за положително, по този начин борим статуквото! "

2023: Сега ще си ви оженят за ГЕРБ, ще ви замазват очите с " кавалерски съглашения ", шаржове на Комарницки и пиперливи корици в " Капитал ", до момента в който си разпределят властта и държавния запас с тези, дето сякаш трябваше да чегъртате.

Амаа, то нали такова, " То е за положително, по този начин борим статуквото! "

И най-после дано не се заблуждаваме изобщо: вие - всичките, до последния демократ, ще отидете и идващия път да пуснете за тези, които ви предизвикаха всичкото това оскърбление в продължение на 3 години. Които ви съвокуплиха първо с комунисти и русофили, а след това с ГЕРБ и " статуквото ".

Ще си пуснете за тях в урните без да ви мигне окото, с преференцийка за Летящата Козила или Ицо Хазарта, колкото и ще да псувате преди този момент в обществените мрежи.

Защото не Движение за права и свободи има най-слепия, корав и средновековен електорат. Демократичната Общност го има. Маса от изцяло несъвършен, имитиращ космополитност офисен планктон, който гласоподава по естетическо чувство и " кръвна група ", а не убеждения или идеология.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР