Видин. Видински криминалисти откриха канабисови насаждения в два имота в

...
Видин. Видински криминалисти откриха канабисови насаждения в два имота в
Коментари Харесай

Видински криминалисти откриха канабисови насаждения в два имота в с, Делейна

Видин. Видински криминалисти откриха канабисови насаждения в два парцела в с. Делейна; арестувани са двама мъже и жена. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи .

Полицейските дейности били подхванати на 23 септември, в хода на профилирана интервенция против наркопрестъпността в района.

В зарязан аграрни парцел в село Делейна чиновниците на реда открили 14 конопени растения с височина сред 140 и 235 см. В изискванията на необходимост проверяващите направили претършуване в намиращ се наоколо частен дом, населяван от 45-годишен гражданин на селото, и там разкрили химически препарати, употребени в растениевъдството. Мъжът е арестуван за период до 24 часа за съпричастност към нелегално отглежданите растения съгласно първичните данни. По случая в ОДМВР-Видин е формирано досъдебно произвеждане.

Още канабисови насаждения криминалисти разкрили в ненаселен двор на частен адрес в селото. На място били открити двама видинчани – 48-годишна жена и 56-годишният й брачен партньор, в миг на осъществяване на действия по развъждането на растенията. Иззети са 21 стръка с височина към 200 см. Изяснено било, че мъжът е чиновник на гранична полиция. Местопроизшествието е посетено от чиновници на ОДМВР-Видин, дирекция „ Вътрешна сигурност “-МВР и следовател. Съпрузите са арестувани в полицейския арест за период до 24 часа. По случая е формирано следствено дело по разказа на областен следствен отдел при Окръжна прокуратура – Видин.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР