Видеата нямат звук и съдържанието на разговорите е неизвестно, което

...
Видеата нямат звук и съдържанието на разговорите е неизвестно, което
Коментари Харесай

Адвокатът на Пламен Узунов: Правят се внушения с манипулативен запис

Видеата нямат тон и наличието на диалозите е незнайно, което стана мотив за тълкования и доста въпроси. Пламен Узунов не е коментирал проблема, а от президентството бяха сбити с реакция, че не реагират на " операции ". Това разяснява юристът на президентския консултант Пламен Узунов Емилия Недева, представена от " Евроком ".

Тя съобщи, че това е манипулативно публикуван запис, изработен от камерите на заведение, като се цели посредством внушения да се придаде на една другарска среща друго от същинското ѝ наличие.

Пламен Узунов се е срещнал с човек, който не е на държавна работа от доста години, и няма нищо уличаващо го в това.

Твърдението за нелегалност е смехотворно, като се има поради, че мястото е обществено и че визитите в това място явно добре се документират. Като юрист и правозащитник бих попитала притежателя на заведението, записите от чиито камери са предоставени за обслужване на тази операция, дали камерите му са сложени за защита, или за вписване и разпространение на епизоди от персоналния живот на посетителите.

Колко са законни дейностите му и какви са претекстовете да дава записите отвън задачите, за които те се вършат ", сподели още бранителят на Узунов.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР